100 g margariinia
3/4 dl sokeria
2 keltuaista
1/2 dl vettä
1,5 dl gluteenitonta jauhoa
1,5 tl leivinjauhetta
Vaahdota marg ja sokeri. Lisää keltuaiset. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää veden kans taikinaan.
Viipaloi pohjann päälle 2-3 omenaa ja ripauta kanelia päälle.
Marenki:
2 valkuaista
3/4 dl sokeria
lisää ripaus (n. 1tl) vanilliinisokeria
Paista alimmalla tasolla n. 20-30 min 175 astetta
Teen tämän irtopohjavuokaan.
3/4 dl sokeria
2 keltuaista
1/2 dl vettä
1,5 dl gluteenitonta jauhoa
1,5 tl leivinjauhetta
Vaahdota marg ja sokeri. Lisää keltuaiset. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää veden kans taikinaan.
Viipaloi pohjann päälle 2-3 omenaa ja ripauta kanelia päälle.
Marenki:
2 valkuaista
3/4 dl sokeria
lisää ripaus (n. 1tl) vanilliinisokeria
Paista alimmalla tasolla n. 20-30 min 175 astetta
Teen tämän irtopohjavuokaan.
tämä oli tosi hyvää! Aivan huippua et erikoisruokavalioisellekin on makosia reseptejä.
VastaaPoistaKiitti ohjeesta! :)