torstai 29. joulukuuta 2011

Omena-marenkipiirakka

100 g margariinia
3/4 dl sokeria
2 keltuaista
1/2 dl vettä
1,5 dl gluteenitonta jauhoa
1,5 tl leivinjauhetta

Vaahdota marg ja sokeri. Lisää keltuaiset. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää veden kans taikinaan.

Viipaloi pohjann päälle 2-3 omenaa ja ripauta kanelia päälle.

Marenki:
2 valkuaista
3/4 dl sokeria
lisää ripaus (n. 1tl) vanilliinisokeria

Paista alimmalla tasolla n. 20-30 min 175 astetta

Teen tämän irtopohjavuokaan.

1 kommentti:

  1. tämä oli tosi hyvää! Aivan huippua et erikoisruokavalioisellekin on makosia reseptejä.
    Kiitti ohjeesta! :)

    VastaaPoista